top of page
IMG_20181031_143543.jpg

REGISSEUR

In 2017 was Caresse regie-assistent van Gijs de Lange in de productie Slippers met o.a. Bianca Krijgsman en Plien van Bennekom. 

Kort daarna kreeg ze de kans om een eigen productie te regisseren binnen het Brabants Muziek Theater.

De kinderproductie van het Brabants Muziek Theater wordt in verschillende grote theaters in Brabant opgevoerd. Na haar debuut als regisseur in de succesvolle productie van ‘De Tovenaar van Oz’ die

in januari 2018 werd opgevoerd kreeg ze de kans om de volgende productie volledig naar eigen inzicht in te vullen. Idee, tekst, choreografie en regie van de musical ‘Boe!F’, waarin 53 kinderen zullen spelen, ligt in handen van Caresse en zal in mei/juni 2019 in de theaters staan.
www.brabantsmuziektheater.nl


Het Brabants Muziek Theater maakt al sinds 1990 prachtige voorstellingen die met gemak het professionele niveau halen. In november 2017 wonnen zij de felbegeerde award ‘Beste Musical Drama’ en ‘Beste Mannelijke Hoofdrol Drama’ op de Amateur Musical Awards voor de musical Titanic.

 

Schermafbeelding 2019-01-22 om 10.30.07.

‘Boe!F is het bekende sprookje, maar dan in een nieuw jasje. Een sprookje als alle anderen; Met een verteller, een fee,een koets, een prins, een kikker, giftige appels, zingende bomen, sprekende spiegels, een vliegend tapijt en natuurlijk: Een schurk. Een slechterik. Een Boef.Het vredige Sprookjesland ‘Hier Heel Heel Ver Vandaan’ wordt bruut verstoord door Boe!F. Hij komt wraak nemen op al dat misselijkmakend geluk. Zal het de sprookjesfiguren lukken hem te stoppen? Of zal er na Boe!F’s wraak nooit meer iemand zijn die een verhaal eindigt met ‘…en ze leefden nog lang en gelukkig’?’

bottom of page